پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات كنگره بين المللي فرآورده‌هاي طبيعي شفابخش
  4. مقاله بررسی اثر ضد میکروبی اسانس گیاه اسطوخودوس و دو باکتری پروبیوتیک Lactobacillus casei و Sacharomyces bulardii بر باکتریهای عامل مسمومیت غذایی و بررسی اثر سینرژیسمی آنها
عنوان رویداد : كنگره بين المللي فرآورده‌هاي طبيعي شفابخش
تاریخ برگزاری : 01 ارديبهشت ماه 1402

بررسی اثر ضد میکروبی اسانس گیاه اسطوخودوس و دو باکتری پروبیوتیک Lactobacillus casei و Sacharomyces bulardii بر باکتریهای عامل مسمومیت غذایی و بررسی اثر سینرژیسمی آنها

The antimicrobial effect of Lavandula essential oil and two probiotic bacteria Lactobacillus casei and Sacharomyces bulardii on food poisoning bacteria and investigating their synergistic effect
نویسندگان :

مهدیه عمیقی زاده ( دانشگاه شهید اشرفی اصفهانی ) , مریم السادات میرباقری فیروزآباد ( دانشگاه یزد ) , مریم السادات جلیلی طبایی ( دانشگاه شهید اشرفی اصفهانی )

دانلود فایل   

چکیده

Statement of Problem Recent years there has been an increased interest in the use of natural antimicrobial agents. The effective compounds in plant extracts cause their therapeutic properties. Lavandula is one of the native plants of Iran. Research Purpose The effect of Lavandula essential oil on the formation of bacterial biofilm was also measured and the synergism effect of two probiotic bacteria Lactobacillus casei and Sacharomyces boulardi was investigated with this extract among other things. Research Method Lavandula essential oil was prepared with a clevenger. Antimicrobial activity was investigated by disc diffusion and well plate methods. The minimum bacterial inhibitory concentration (MIC) and the minimum bactericidal concentration (MBC) were determined by microdilution method. Results and Conclusion The results showed that Lavandula extract created zone of inhibiotion of 25 18 and 20 mm and MIC of 6.25 3.12 and 3.12 on Staphylococcus aureus 25923 ATCC Pseudomonas aeruginosa 27853 ATCC and Escherichia coli 15223 ATC and each two probiotics also had an antimicrobial effect on bacteria. The synergism effect on Staphylococcus aureus was significant. As a result the effect of this essential oil on Gram positive bacteria was more and a significant synergistic effect was observed with probiotics which can be compared with more studies should be considered in treatments.

کليدواژه ها

Lavandula essential oil Antibacterial activity probiotic MIC

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
مریم السادات میرباقری فیروزآباد , 1402 , بررسی اثر ضد میکروبی اسانس گیاه اسطوخودوس و دو باکتری پروبیوتیک Lactobacillus casei و Sacharomyces bulardii بر باکتریهای عامل مسمومیت غذایی و بررسی اثر سینرژیسمی آنها , كنگره بين المللي فرآورده‌هاي طبيعي شفابخش

برگرفته از رویداد



كنگره بين المللي فرآورده‌هاي طبيعي شفابخش
تاریخ برگزاری : 01 ارديبهشت ماه 1402


دیگر مقالات این رویداد

  • درمان سرطان سینه با استفاده از داروی طبیعی با داروی بالقوه به نام BERBERIN
  • بررسی حلالیت اسانس رزماری کپسوله شده توسط بتا سیکلودکسترین در آب
  • معرفی نسخه خطی کحّالی و جراحی(تشخیص و درمان بیماری های چشم) در دوره صفوی
  • بابونه جایگزین مناسبی برای مسکن های شیمیایی
  • مفهوم درمان و شفا از گذشته تا امروز
  • مطالعات بیوانفورماتیکی اثر ضد ویروسی تیادیازولیل کورکومین در مهار آنزیم پروتئاز اصلی ویروس کوید ۱۹
  • استخراج آنتوسیانین از زرشک و بررسی اثر ضد باکتریایی آن بر باکتری های گرم مثبت و منفی
  • مروری بر اثرات گیاه گزنه (utritica diotica L.) بر اختلالات باه از دیدگاه طب سنتی و طب کلاسیک
  • بررسی اثر ضد قارچی عصاره آبی و الکلی برگ گیاه Myrtus communis علیه آسپرژیلوس فلاووس مولد آفلاتوکسین
  • Allium akaka مروری بر خصوصیات فیتوشیمیایی و کاربردهای دارویی سنتی آن در ایران
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]