پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات كنگره بين المللي فرآورده‌هاي طبيعي شفابخش
  4. مقاله خواص میکروبی و شیمیایی مهیاوه، سس ماهی سنتی ایرانی و بهینه سازی شرایط تولید برای کاهش بار میکروبی
عنوان رویداد : كنگره بين المللي فرآورده‌هاي طبيعي شفابخش
تاریخ برگزاری : 01 ارديبهشت ماه 1402

خواص میکروبی و شیمیایی مهیاوه، سس ماهی سنتی ایرانی و بهینه سازی شرایط تولید برای کاهش بار میکروبی

Microbial and Chemical Properties of Mahyaveh a traditional Iranian fish sauce and optimization of production conditions to decrease microbial load Review
نویسندگان :

مریم عادلی ( دانشگاه اصفهان )

دانلود فایل   

چکیده

Statement of Problem Mahyaveh is a traditional fermented Iranian fish sauce. The taste smell preservation time and healthiness of Mahyaveh are affected by its microbiota. According to these populations this fermented sauce can be one of the foodborne diseases source to overcome this problem and have healthier Mahyaveh some research was done and stated. Research Purpose Here some articles are presented the aims of these studies were measuring the microbiota and some chemical conditions of Mahyaveh detecting and counting pathogens to compare with standards and also figuring out the best condition of production to produce safe and healthier Mahyaveh with low microbiota and prevent possible foodborne diseases. Research Method Factors such as the type of the fish the concentration of the salt and the fermentation time affect the microbiota 15 treatments were designed in a project to find out the optimum condition of production of Mahyaveh to decrease the microbiota. Mesophilic acidophilic bacteria Coagulase Positive Staphylococci mould yeast and Lactic acid bacteria were counted the PH of the samples was measured and compared with Food and Agriculture Organization (FAO) standards. Results and Conclusion The optimum condition was obtained at the time of 103.63 days of fermentation with Sardine fish and at a salt concentration of 29.38%. The maximum number of Mesophilic acidophilic bacteria Coagulase Positive Staphylococci Mould and yeast and Lactic acid bacteria were reported 7.99 5.64 3.40 7.50 log CFU gr respectively. The average PH was measured around 6. The number of Coagulase Positive Staphylococci in 58.33% of samples was more than permitted limit.

کليدواژه ها

Keywords Mahyaveh Microbiota Fish sauce Iran Foodborne disease

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
, 1402 , خواص میکروبی و شیمیایی مهیاوه، سس ماهی سنتی ایرانی و بهینه سازی شرایط تولید برای کاهش بار میکروبی , كنگره بين المللي فرآورده‌هاي طبيعي شفابخش

برگرفته از رویداد



كنگره بين المللي فرآورده‌هاي طبيعي شفابخش
تاریخ برگزاری : 01 ارديبهشت ماه 1402


دیگر مقالات این رویداد

  • ارزیابی شیمیایی Salvia syriaca در ناحیه زاگرس، ایران
  • اثر فراورده خوراکی حاوی میوه آمله بر ریزش موی آندروژنیک زنان یک مطالعه کارازمایی بالینی تصادفی کنترل شده
  • Quorum sensing impression of Rhodococcus erythropolis on Enhancement of ( IPS) production from Ganoderma lucidum
  • مروری بر نقش درمانی فراورده های زنبورعسل در تاریخ
  • بررسی اثر ضد میکروبی پیگمنت های قارچ موناسکوس پورپوریوس بر روی باکتریهای بیماریزا
  • نقش محصولات طبیعی و رویکردهای هدفمند در درمان تومورهای جامد
  • مقدمه ای بر تاثیر مشتقات زنجبیل بر روی COVID-19
  • The effect of vermicompost on the growth characteristics and essential oil of chamomile (Matricaria chamomilla L.)
  • عملکرد پروبیوتیک ها در مدیریت بیماری های پریودنتال
  • تحلیل اهمیت و مصارف گیاه دارویی زیره سبز تحلیل اهمیت و مصارف گیاه دارویی زیره سبز
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]