شکلات/کاکائو، تاثيرات آن بر سلامتي بدن و بيماري ديابت
Chocolate / Cocoa, its effects on body health and diabetes
نویسندگان :
جواد یغموریان خوجینی ( دانشگاه اصفهان ) , سید مرتضی جوادی راد ( دانشگاه اصفهان ) , محمد مختاری ( دانشگاه تربیت مدرس تهران )
کليدواژه ها
شکلات ،کاکائو ، تغذیه ، فلاونول ها ، دیابت، Theobromaکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جواد یغموریان خوجینی , 1398 , شکلات/کاکائو، تاثيرات آن بر سلامتي بدن و بيماري ديابت , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.