بررسی برخی جنبههای مختلف استویا به عنوان شیرین کننده طبیعی
evaluation some different aspects of Stevia as a natural sweetener
نویسندگان :
مهتاب حسین زاده ( دانشگاه اصفهان ) , فاطمه رحیمی ( دانشگاه اصفهان ) , مجتبی قوامی ( دانشگاه اصفهان )
کليدواژه ها
استویا-گلیکوزید- شیرین کنندهها–دیابت-چاقیکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مهتاب حسین زاده , 1398 , بررسی برخی جنبههای مختلف استویا به عنوان شیرین کننده طبیعی , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.