بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی شکلات
Antioxidant and anti‐inflammatory properties of chocolate
نویسندگان :
شهزاد معمارشهشهانی ( دانشگاه اصفهان ) , محمد ربانی خوراسگانی ( دانشگاه اصفهان ) , حمیدرضا حق رنجبر ( دانشگاه اصفهان )
کليدواژه ها
شکلات، کاکائو، فلاوونوئیدها، سوختگی های پوستیکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شهزاد معمارشهشهانی , 1398 , بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی شکلات , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.