بررسی گزیده کتب معاصر با موضوع شکلات، قهوه و شیرین کننده های طبیعی
A review of contemporary books on chocolate, coffee and natural sweeteners
نویسندگان :
نیلوفر زرکشان اصفهانی ( شهید اشرفی ) , سیده رحمانه اطیابی ( دانشگاه اصفهان ) , محمد ربانی خوراسگانی ( دانشگاه اصفهان )
کليدواژه ها
شکلات، قهوه، شیرین، انگور، انجیر، خرما، ایران.کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سیده رحمانه اطیابی , 1398 , بررسی گزیده کتب معاصر با موضوع شکلات، قهوه و شیرین کننده های طبیعی , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.