اثرات فلاوانول های قهوه بر اعمال شناختی و رفتار
The effects of cocoa flavanols on cognition and behavior
نویسندگان :
سیامک بهشتی ( دانشگاه اصفهان )
کليدواژه ها
قهوه، شکلات، فلاوانول ها، شناخت، رفتارکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:, 1398 , اثرات فلاوانول های قهوه بر اعمال شناختی و رفتار , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.