معرفی ماده غذایی برپایه ژل رویال
Introduction to Royal Jelly candy
نویسندگان :
هاجرالسادات منصوری تهرانی ( شرکت کوزه عسل )
کليدواژه ها
ژل رویال، غذای سالم، آلرژیکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:هاجرالسادات منصوری تهرانی , 1398 , معرفی ماده غذایی برپایه ژل رویال , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.