پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات همايش ملي فرآورده‌هاي طبيعي موثر بر عفونت‌هاي تنفسي
  4. مقاله نقش ویتامین D در عفونت COVID-19
عنوان رویداد : همايش ملي فرآورده‌هاي طبيعي موثر بر عفونت‌هاي تنفسي
تاریخ برگزاری : 05 اسفند ماه 1400

نقش ویتامین D در عفونت COVID-19

The roles of vitamin D in COVID-19 infection
نویسندگان :

امیرحسین محمدی ( دانشگاه علوم پزشکی کاشان ) , حوریه ذاکر ( دانشگاه علوم پزشکی کاشان ) , حامد امینی رورانی ( دانشگاه اصفهان )

دانلود فایل   

چکیده

مقدمه ویروس SARS-CoV-2 که مسئول همه‌گیری COVID-19 است، علاقه زیادی در مکانیسم‌های عفونت و انتشار این بیماری و هم در عوامل خطر بالقوه که ممکن است سبب انتشار و یا کنرل این بیماری بشوند ایجاد کرده است. از عاملی که ممکن است در این دو زمینه دخیل باشد ویتامین D در مقالات عنوان شده است. تمرکز این مقاله این است که درک فعلی ما از ویتامین D را به عنوان یک تقویت کننده سیستم ایمنی و اینکه چگونه ممکن است با بیماری کووید-19 مرتبط باشد بررسی کند. ابزار ما یک جستجوی آنلاین برای مقالات منتشر شده در دوره شیوع کووید-19 در مورد ویتامین D و کووید-19 انجام دادیم. نتایج اثرات فراگیر ویتامین D بر روی سیستم های بدن، بسیاری از تعاملات احتمالی را بین این ویتامین و مکانیسم هایی که ویروس SARS-CoV-2 انسان ها را آلوده می کند ایجاد کرده است. برای مثال شواهدی از نقش ویتامین D به عنوان عاملی در طوفان سیتوکین وجود دارد که این طوفان سبب برخی از جدی ترین عواقب عفونت SARS-CoV-2، مانند سندرم ناتوانی تنفسی حاد می شود. نتیجه گیری اگر چه که داده ها برای نسبت دادن نقش ویتامین D در تأثیرگذاری بر خطر و پیامد این بیماری حکایت دارند، با این وجود واضح است کاملاً قطعی نیستند و تحقیقات بیشتر مورد نیاز است. برای نمونه باید نقش ویتامین D در ویژگی‌های قلبی و انعقادی بیماری‌های COVID-19 مورد توجه قرار گیرند زیرا ممکن است با هم در ارتباط باشند.

کليدواژه ها

کلمات کلیدی کووید-19، وضعیت غذایی، ویتامین D، التهاب

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
حامد امینی رورانی , 1400 , نقش ویتامین D در عفونت COVID-19 , همايش ملي فرآورده‌هاي طبيعي موثر بر عفونت‌هاي تنفسي

برگرفته از رویداد



همايش ملي فرآورده‌هاي طبيعي موثر بر عفونت‌هاي تنفسي
تاریخ برگزاری : 05 اسفند ماه 1400


دیگر مقالات این رویداد

  • اهمیت بالای بررسیِ شیوه تسهیل شده حائل گذاریِ فیزیکی توسط عموم با استفاده همزمان از سپر محافظ صورت و ماسکی فقط بر روی دهان در زیر شیلد صورت برای پیشگیری از گسترش عفونت جدیِ ناشی از ویروس کرونای جدید
  • مروری بر بیماری برونشیت و درمان آن با استفاده از فراورده های گیاهی و شیمیایی
  • مروری بر اثرات گیاه Verbascum thapsus L. بر عفونت های تنفسی
  • درآمدی بر شش بیماری مشترک تنفسی میان انسان و پرندگان
  • نقش ویتامین B در عفونت COVID-19
  • ارتباط محور روده - ریه با بیماری های تنفسی با تمرکز بر کووید۱۹
  • بررسی انگاره های اپیدمی و همه گیری ها در ادبیات داستانی
  • بررسی نقش پروبیوتیک ها در پیشگیری، کنترل و درمان کووید_۱۹
  • روش های هم دما جهت تشخیص SARS-CoV-2
  • تاثیر پروبیوتیک اشرشیاکلای سویه نیسل 1917 بر عفونت های تنفسی
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]