پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات همايش ملي فرآورده‌هاي طبيعي موثر بر عفونت‌هاي تنفسي
  4. مقاله بررسی نقش پروبیوتیک ها در پیشگیری، کنترل و درمان کووید_۱۹
عنوان رویداد : همايش ملي فرآورده‌هاي طبيعي موثر بر عفونت‌هاي تنفسي
تاریخ برگزاری : 05 اسفند ماه 1400

بررسی نقش پروبیوتیک ها در پیشگیری، کنترل و درمان کووید_۱۹

Role of Probiotics in Prevention Control and Treatment of COVID-19
نویسندگان :

سعید احمدی مجد ( دانشگاه اصفهان ) , محمد ربانی خوراسگانی ( دانشگاه اصفهان ) , ناهید زرینی مهر ( دانشگاه اصفهان )

دانلود فایل   

چکیده

چکیده بيان مسأله کرونا بزرگترین چالش و بحران بهداشتی جهان در قرن حاضر است که منجر به عوارض و مرگ و میر فراوان در بین مبتلایان به این بیماری شده است. با توجه به نقش مهم تقویت سیستم ایمنی در پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا، بررسی نقش فرآورده های طبیعی مثل باکتریهای پروبیوتیک که قادرند ایمنی ذاتی و اکتسابی را از طریق افزایش فعالیت سلولهای کشنده طبیعی و فاگوسیت ها، تغییر الگوی سایتوکین ها و افزایش سطح ایمنوگلوبین تقویت کنند، ضروری بنظر می رسد. هدف پژوهش با علم به اثرات ایمنی بخشی پروبیوتیک‌ها،مطالعه حاضر با هدف بررسی نقش پروبیوتیک در پیشگیری،کنترل، و درمان این بیماری انجام شده است روش و چگونگي انجام پژوهش در این مقاله مروری،کلیه مقالات چاپ شده در بازه زمانی فوریه ۲۰۲۰ تا دسامبر ۲۰۲۱ در زمینه ارتباط نقش پروبیوتیک‌ها در بیماری کرونا مورد بررسی قرار گرفتند. این مطالعات از طریق پایگاههای اطلاعاتی پاپ‌مد و اسکوپوس با استفاده از کلید‌واژه‌های Probiotic Covid-19 SARS-COV-2 Corona virus بدست آمد يافته ها و نتيجه گيری ابداع درمان موثر برای این بیماری، تاثیر همه گیری را بر زندگی و همچنین اقتصاد در سراسر جهان تغییر خواهد داد. شواهد نشان می دهد مکمل پروبیوتیک می تواند شدت عوارض و مرگ و میر کووید_۱۹ را کاهش دهد. پروبیوتیک ها می توانند طوفان سیتوکاین را با تقویت همزمان ایمنی ذاتی و اجتناب از فعال سازی بیش از حد پاسخ ایمنی اکتسابی مهار کنند. با این حال، در حال حاضر هیچ مدرک قطعی برای نشان دادن تاثیر مستقیم پروبیوتیک ها بر روی این بیماری وجود ندارد. از سوی دیگر، شواهد غیرمستقیم این فرض را تایید می‌کنند که مکمل‌های پروبیوتیک شدت پاسخ‌های کووید_۱۹ از جمله مرگ و میر را کاهش می‌دهد.

کليدواژه ها

پروبیوتیک، کووید-19، SARS-COV-2، کروناویروس

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
محمد ربانی خوراسگانی , 1400 , بررسی نقش پروبیوتیک ها در پیشگیری، کنترل و درمان کووید_۱۹ , همايش ملي فرآورده‌هاي طبيعي موثر بر عفونت‌هاي تنفسي

برگرفته از رویداد



همايش ملي فرآورده‌هاي طبيعي موثر بر عفونت‌هاي تنفسي
تاریخ برگزاری : 05 اسفند ماه 1400


دیگر مقالات این رویداد

  • بیماری تنفسی Kennel Cough
  • مروری بر اثرات گیاه Verbascum thapsus L. بر عفونت های تنفسی
  • میکروبیوم دستگاه تنفسی و ویروس کرونا
  • بررسی متابولیت های باسیلوس ها در نابودی عفونت های تنفسی
  • تاثیر دهانشویه گلاب در پیشگیری از پنومونی ناشی از ونتیلاتور
  • نقش سلنیوم در عفونت COVID-19
  • مطالعه اثربخشی و خاصیت ضدمیکروبی گیاه آویشن بر کنترل برخی بیماری های تنفسی
  • ابعاد معرفت شناختی پاندمی کووید-19
  • تاثیر پروبیوتیک اشرشیاکلای سویه نیسل 1917 بر عفونت های تنفسی
  • روش‌های ایمونولوژیک و مولکولی شناسایی SARS-CoV-2
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]