نقش تغذیه در عفونت COVID-19
The roles of nutrition in COVID-19 infection
نویسندگان :
حامد امینی ( دانشگاه اصفهان ) , حوریه ذاکر ( دانشگاه علوم پزشکی کاشان ) , امیرحسین محمدی ( دانشگاه علوم پزشکی کاشان )
چکیده
مقدمه عفونت کروناویروس جدید (کووید-19) یک تهدید جدی در سطح جهانی به خصوص برای درمان، سلامت و اقتصاد است. یک عامل اصلی تحت شرایط کووید-19 که مستعد پیشرفت جدی است، التهاب با درجه پایین است. التهاب در سندرم متابولیک، دیابت و نارسایی قلبی دیده می شود، که کمبود ریزمغذی ها ممکن است به آن کمک کند. هدف مقاله حاضر بررسی روایی نقش وضعیت تغذیه در کاهش تشدید کووید-19 بود. ابزار ما یک جستجوی آنلاین برای مقالات منتشر شده در دوره شیوع کووید-19 در مورد وضعیت تغذیه و کووید-19 انجام دادیم. نتایج مطالعاتی وجود دارد که شواهد مستقیمی را در مورد ارتباط بین وضعیت تغذیه و کووید-19 ارائه می می کند. تامین مواد مغذی کافی برای مقاومت در برابر عفونت های ویروسی، عملکرد سیستم ایمنی و کاهش التهاب ضروری است. نتیجه گیری مطالعات این حوضه پیشنهاد میکنند که مداخلات تغذیهای که وضعیت مناسبی را ایجاد میکند که ممکن است بدن را در برابر این ویروس محافظت کند و سیر کووید-19 را کاهش دهد. مطالعات شروع مصرف مکمل کافی در افراد پرخطر و یا بلافاصله پس از زمان مشکوک شدن به عفونت با کووید-19 را توصیه می کنیم. افراد در گروه های پرخطر باید اولویت بالایی در مورد این درمان کمکی تغذیه ای داشته باشند، که باید قبل از تجویز اقدامات پزشکی خاص و حمایتی شروع شود.کليدواژه ها
کلمات کلیدی کووید-19، وضعیت غذایی، التهابکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:امیرحسین محمدی , 1400 , نقش تغذیه در عفونت COVID-19 , همايش ملي فرآوردههاي طبيعي موثر بر عفونتهاي تنفسي
برگرفته از رویداد
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.