پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات همايش ملي فرآورده‌هاي طبيعي موثر بر عفونت‌هاي تنفسي
  4. مقاله نقش تغذیه در عفونت COVID-19
عنوان رویداد : همايش ملي فرآورده‌هاي طبيعي موثر بر عفونت‌هاي تنفسي
تاریخ برگزاری : 05 اسفند ماه 1400

نقش تغذیه در عفونت COVID-19

The roles of nutrition in COVID-19 infection
نویسندگان :

حامد امینی ( دانشگاه اصفهان ) , حوریه ذاکر ( دانشگاه علوم پزشکی کاشان ) , امیرحسین محمدی ( دانشگاه علوم پزشکی کاشان )

دانلود فایل   

چکیده

مقدمه عفونت کروناویروس جدید (کووید-19) یک تهدید جدی در سطح جهانی به خصوص برای درمان، سلامت و اقتصاد است. یک عامل اصلی تحت شرایط کووید-19 که مستعد پیشرفت جدی است، التهاب با درجه پایین است. التهاب در سندرم متابولیک، دیابت و نارسایی قلبی دیده می شود، که کمبود ریزمغذی ها ممکن است به آن کمک کند. هدف مقاله حاضر بررسی روایی نقش وضعیت تغذیه در کاهش تشدید کووید-19 بود. ابزار ما یک جستجوی آنلاین برای مقالات منتشر شده در دوره شیوع کووید-19 در مورد وضعیت تغذیه و کووید-19 انجام دادیم. نتایج مطالعاتی وجود دارد که شواهد مستقیمی را در مورد ارتباط بین وضعیت تغذیه و کووید-19 ارائه می می کند. تامین مواد مغذی کافی برای مقاومت در برابر عفونت های ویروسی، عملکرد سیستم ایمنی و کاهش التهاب ضروری است. نتیجه گیری مطالعات این حوضه پیشنهاد می‌کنند که مداخلات تغذیه‌ای که وضعیت مناسبی را ایجاد می‌کند که ممکن است بدن را در برابر این ویروس محافظت کند و سیر کووید-19 را کاهش دهد. مطالعات شروع مصرف مکمل کافی در افراد پرخطر و یا بلافاصله پس از زمان مشکوک شدن به عفونت با کووید-19 را توصیه می کنیم. افراد در گروه های پرخطر باید اولویت بالایی در مورد این درمان کمکی تغذیه ای داشته باشند، که باید قبل از تجویز اقدامات پزشکی خاص و حمایتی شروع شود.

کليدواژه ها

کلمات کلیدی کووید-19، وضعیت غذایی، التهاب 

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
امیرحسین محمدی , 1400 , نقش تغذیه در عفونت COVID-19 , همايش ملي فرآورده‌هاي طبيعي موثر بر عفونت‌هاي تنفسي

برگرفته از رویداد



همايش ملي فرآورده‌هاي طبيعي موثر بر عفونت‌هاي تنفسي
تاریخ برگزاری : 05 اسفند ماه 1400


دیگر مقالات این رویداد

  • مروری بر اثرات گیاه Verbascum thapsus L. بر عفونت های تنفسی
  • بیماری تنفسی Kennel Cough
  • مروری بر پرکاربردترین ترکیبات موثره گیاهان دارویی و تاثیر آنها بر عفونت های تنفسی
  • اهمیت بالای بررسیِ شیوه تسهیل شده حائل گذاریِ فیزیکی توسط عموم با استفاده همزمان از سپر محافظ صورت و ماسکی فقط بر روی دهان در زیر شیلد صورت برای پیشگیری از گسترش عفونت جدیِ ناشی از ویروس کرونای جدید
  • مطالعه اثربخشی و خاصیت ضدمیکروبی گیاه آویشن بر کنترل برخی بیماری های تنفسی
  • مروری بر اثر محافظتی گیاهان دارویی علیه COVID-19
  • آنتی آزما ترکیب گیاهی موثر بر آسم و تنگی نفس
  • تعیین تاثیر دمنوش گیاهی (مشتمل بر گل پنیرک، تخم کاسنی، گل بنفشه معطر، ناخنک و خارخاسک) بر بهبود علایم تنفسی بیماران مبتلا به کووید-19
  • تاثیر دهانشویه گلاب در پیشگیری از پنومونی ناشی از ونتیلاتور
  • نقش عفونت های تنفسی مایکوپلاسما پنومونیه در گسترش بیماری‌های غیر عفونی
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]