پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات همايش ملي فرآورده‌هاي طبيعي موثر بر عفونت‌هاي تنفسي
  4. مقاله روش های هم دما جهت تشخیص SARS-CoV-2
عنوان رویداد : همايش ملي فرآورده‌هاي طبيعي موثر بر عفونت‌هاي تنفسي
تاریخ برگزاری : 05 اسفند ماه 1400

روش های هم دما جهت تشخیص SARS-CoV-2

SARS-CoV-2 detection using isothermal amplification
نویسندگان :

ریحانه توکلی کوپائی ( دانشگاه اصفهان ) , فاطمه جوادی زرنقی ( دانشگاه اصفهان )

دانلود فایل   

چکیده

با ظهورویروس کرونا در سراسر جهان، سرعت بالای شیوع این ویروس و نهفتگی علائم آن نیاز به توسعه تست های تشخیصی جهت شناسایی ژنوم ویروس گسترش یافت. با توجه به حساسیت و دقت بالای کیت های مبتنی بر شناسایی ژنوم، روش های تشخیص مولکولی در این بین مورد توجه ویژه ای قرار گرفتند. روش مرسوم real-time reverse transcription–polymerase chain reaction (RT- PCR) که به عنوان روش طلایی توسط سازمان بهداشت جهانی جهت شناسایی ویروس هایی با ژنوم رنا معرفی شده نیز جهت شناسایی ژن های این ویروس تجاری شدند. روش های مرسوم تشخیص ژنوم دارای محدودیت هایی از جمله نیاز به دستگاه های گران قیمت جهت تامین سیکل های دمایی، نیاز به افراد متخصص و آزمایشگاه های پیشرفته است. درسال های اخیر پیشرفت هایی در جهت توسعه روش های هم دما به منظور شناسایی ژنوم پاتوژن ها صورت گرفته است. این روش ها با قابلیت انجام کلیه مراحل شناسایی و تقویت سیگنال در یک دمای ثابت دارای مزیت های ویژه ای جهت استفاده در توسعه تست های تشخیصی سریع می باشند. در مقاله حاضر انواع روش های توسعه یافته تکثیر هم دما، عملکرد دقیق آن ها در شناسایی ژنوم و کیت های تجاری مبتنی بر آن ها بررسی شده است.

کليدواژه ها

تشخیص، روش های هم دما، ویروس کرونا

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
فاطمه جوادی زرنقی , 1400 , روش های هم دما جهت تشخیص SARS-CoV-2 , همايش ملي فرآورده‌هاي طبيعي موثر بر عفونت‌هاي تنفسي

برگرفته از رویداد



همايش ملي فرآورده‌هاي طبيعي موثر بر عفونت‌هاي تنفسي
تاریخ برگزاری : 05 اسفند ماه 1400


دیگر مقالات این رویداد

  • تاثیر پروبیوتیک اشرشیاکلای سویه نیسل 1917 بر عفونت های تنفسی
  • سبب شناسی بیماری های نوپدید تنفسی با رویکرد پدافند زیستی
  • مطالعه اثربخشی و خاصیت ضدمیکروبی گیاه آویشن بر کنترل برخی بیماری های تنفسی
  • معرفی رساله طبی اسکلتاسیون و پرکوسیون در باب بیماری تنفسی در قرن14
  • اثرات زعفران و اجزای آن بر درمان عفونت های تنفسی
  • نقش ژل رویال در کنترل عفونت های دستگاه تنفسی
  • مطالعه اثر بخشی شیر فوق ایمن گاو بر روی علائم بیماری در بیماران سرپایی مبتلا به کووید-19 که در منزل مورد مراقبت قرار می گیرند
  • مروری بر اثرات گیاه Malva sylvestris در درمان بیماری های تنفسی
  • بررسی تاثیر مواد موثره گیاه گل میمونی سازویی بر بیماری های تنفسی
  • نقش حسو (غذایی ایرانی) در درمان بیماریهای تنفسی
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]