پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات همايش ملي فرآورده‌هاي طبيعي موثر بر عفونت‌هاي تنفسي
  4. مقاله تغذیه در دوران همه گیری جهانی کووید-19
عنوان رویداد : همايش ملي فرآورده‌هاي طبيعي موثر بر عفونت‌هاي تنفسي
تاریخ برگزاری : 05 اسفند ماه 1400

تغذیه در دوران همه گیری جهانی کووید-19

تغذیه در دوران همه گیری جهانی کووید-19
نویسندگان :

سید حمید نوربخش ( دانشگاه اصفهان ) , فاطمه السادات علوی ( دانشگاه اصفهان ) , نرجس رضوانی بروجنی ( دانشگاه اصفهان )

دانلود فایل   

چکیده

بيان مسأله در حال حاضر بیماری جهانگیر کووید-19 چالشی مهم در سراسر جهان است. دستیابی و حفظ وضعیت غذایی مناسب برای مبارزه با این ویروس اجباری است. تغذیه بهینه و مصرف مواد مغذی در رژیم غذایی بر سیستم ایمنی بدن تأثیر می گذارد؛ بنابراین تنها راه پایدار برای زنده ماندن در شرایط فعلی تقویت سیستم ایمنی بدن است پس یک رژیم غذایی مناسب می تواند بدن را برای شکست ویروس آماده کند. هدف پژوهش دستیابی و حفظ یک رژیم غذایی مناسب برای پیشگیری، مبارزه و سپری کردن دوران نقاهت در طی همه گیری ویروس کووید-19. يافته ها و نتيجه گيری در رژیم غذایی برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کووید-19، باید مایعات به میزان فراوان، میوه ها و سبزیجات، غلات، منابع پروتئینی، چربی های غیر اشباع مفید و مکمل ها گنجانده شوند. در رژیم غذایی برای مبارزه با ویروس کووید-19، باید مایعات فراوان، میوه ها و سبزیجات، غذاهای سالم پر کالری، منابع پروتئینی، چربی های مفید غیر اشباع و مکمل ها گنجانده شوند. در رژیم غذایی دوران نقاهت بیماری کووید-19، باید مایعات فراوان، میوه ها و سبزیجات، غذاهای سالم پر کالری و منابع پروتئینی گنجانده شوند. با توجه به این که درمان قطعی برای بیماری کووید-19 وجود ندارد، تقویت و توجه به سیستم ایمنی یکی از مهم ترین راهکار های موجود است؛ به همین دلیل مصرف مواد غذایی تقویت کننده و پرهیز از مواد غذایی مضر و تضعیف کننده سیستم ایمنی بدن بیش از پیش اهمیت دارد. چه در دوران قبل کرونا، چه در زمان ابتلا و چه در دوران نقاهت این بیماری، مصرف مقدار کافی آب برای هیدارته نگه داشتن بدن، استفاده از مقدار کافی سبزیجات، میوه ها، پروتئین و غلات برای سالم نگه داشتن وضعیت بدنی و دریافت ویتامین ها، ضروری است. همچنین کالری برای محافظت از تجزیه عضله در طی فرایند تأمین انرژی مهم است. با توجه به افزایش استرس ناشی از کووید-19، به کالری بیشتری نسبت به رژیم غذایی طبیعی نیاز است. برای مصرف مکمل ها باید توجه داشت که ویتامین ها و املاح مورد نیاز بدن با یک تغذیه صحیح تا میزان بالایی تامین می شوند و مصرف خودسرانه مکمل ها به هیچ عنوان توصیه نشده است. تقویت سیستم ایمنی بدن با رژیم غذایی، به معنی استفاده از مواد غذایی گران قیمت و فرآوری شده نیست و با استفاده از جایگزین های مواد غذایی می توان تغذیه ای صحیح و متناسب با اقتصاد خانواده داشت.

کليدواژه ها

کرونا، ویروس، COVID-19، رژیم غذایی

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
سید حمید نوربخش , 1400 , تغذیه در دوران همه گیری جهانی کووید-19 , همايش ملي فرآورده‌هاي طبيعي موثر بر عفونت‌هاي تنفسي

برگرفته از رویداد



همايش ملي فرآورده‌هاي طبيعي موثر بر عفونت‌هاي تنفسي
تاریخ برگزاری : 05 اسفند ماه 1400


دیگر مقالات این رویداد

  • تركيبات طبيعي مورد استفاده براي پيشگيري و درمان كوويد-19
  • مکانیسم مولکولی پروتئین اسپایک ویروس کرونا و پروتئازهای سلول در انتقال SARS- CoV-2
  • عوارض واکسن های کووید-19
  • خلاصه ای بر ژنتیک ویروس کووید19 (SARS-CoV-2) با تکیه بر مقایسه بتاویروس ها
  • بررسی شاخص های اسپیرومتری در افراد سالم مراجعه کننده به مراکز اسپیرومتری همدان
  • آویشن شیرازی و عناب یک ترکیب پیشنهادی جهت درمان عفونت های تنفسی
  • اثرات زعفران و اجزای آن بر درمان عفونت های تنفسی
  • بیماری تنفسی Kennel Cough
  • بررسی قابلیت انتقال و روش‌های انتقال کوید 19 به عنوان یک ویروس تنفسی
  • معرفی و بررسی نسخه خطی «طب» از دوره صفویه در خصوص بیماری های واگیردار تنفسی
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]