شیوه های جدید برای کنترل کیفی و شناسایی عسل طبیعی
New Methods for Quality Control and Detection of Natural Honey
نویسندگان :
غلامرضا مصباحی ( بخش علوم و صنایع غذایی دانشگاه شیرلز )
کليدواژه ها
عسل طبیعی، روش های طیف سنجی، ایزوتوپ پایدار، گرماسنجی افتراقی، رزونانس مغناطیسی هستهکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:غلامرضا مصباحی , 1396 , شیوه های جدید برای کنترل کیفی و شناسایی عسل طبیعی , همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
برگرفته از رویداد
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.