عسل پروبیوتیک و پروبیوتیک حاصل از عسل
probiotic honey and probiotic originated from honey
نویسندگان :
عفت عبادی ( دانشگاه اصفهان )
کليدواژه ها
پروبیوتیک، عسل، گلوکونوباکتراکسیدانسکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عفت عبادی , 1396 , عسل پروبیوتیک و پروبیوتیک حاصل از عسل , همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
برگرفته از رویداد
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.