بررسی خواص پری بیوتیکی و درمانی عسل
surveing the prebiotic and therapeutic features of honey
نویسندگان :
حامد امینی ( دانشگاه اصفهان ) , امیر حسین محمدی ( دانشگاه علوم پزشکی کاشان ) , محمد ربانی ( دانشگاه اصفهان )
کليدواژه ها
عسل،پری بیوتیک،آنتی اکسیدان،آنتی باکتریالکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:امیر حسین محمدی , 1396 , بررسی خواص پری بیوتیکی و درمانی عسل , همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
برگرفته از رویداد
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.