پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات كنگره بين المللي فرآورده‌هاي طبيعي شفابخش
  4. مقاله خواص شیمیایی و درمانی نعناع فلفلی
عنوان رویداد : كنگره بين المللي فرآورده‌هاي طبيعي شفابخش
تاریخ برگزاری : 01 ارديبهشت ماه 1402

خواص شیمیایی و درمانی نعناع فلفلی

Chemical and therapeutic properties of Mentha piperita
نویسندگان :

اسماء خوبي ( دانشگاه سيستان و بلوچستان )

دانلود فایل   

چکیده

Statement of Problem Today chemical drugs are used for treatment of various diseases. However using of chemical drugs causes negative effects on health human and environment. Therefore using of medicinal plants can be solved the problems. Research Purpose Herbal medicinal compounds are applied all over the world as the most natural way to intake of phytochemicals. Today application of natural products is growing due to their bioactive molecules and antioxidant properties. The properties capable the compounds for neutralizing free radicals slowing the progress of many chronic diseases associated with oxidative stress. Research Method Among the different medicinal plants Mentha piperita is one of the herbs most broadly used worldwide due to their medicinal preparations. Its leaf is applied as a remedy for common cold pharynx inflammation of the mouth liver as well as disorders in the gastrointestinal tract such as vomiting nausea cramps diarrhea flatulence and dyspepsia. The paper is based on the literature which applied experimental studies for investigation of chemical and therapeutic properties of Mentha piperita. Results and Conclusion Studies about Mentha piperita has confirmed the presence of a wide variety of bioactive compounds causes the plant shows an important role as anti-oxidant antinociceptive antimicrobial antiviral antitumorigenic and etc. demonstrating its utility in the prevention or treatment of several diseases.

کليدواژه ها

Mentha piperita Therapeutic properties Anti-oxidant Anti-tumorigenic

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
اسماء خوبي , 1402 , خواص شیمیایی و درمانی نعناع فلفلی , كنگره بين المللي فرآورده‌هاي طبيعي شفابخش

برگرفته از رویداد



كنگره بين المللي فرآورده‌هاي طبيعي شفابخش
تاریخ برگزاری : 01 ارديبهشت ماه 1402


دیگر مقالات این رویداد

  • بررسی اثرات درمانی و شفابخش کتیرا
  • نقش عادت به مصرف عسل در سلامت انسان
  • روایت اسنادی تجارت گیاهان دارویی تجارت‌خانه خسرو شاه جهانیان در دوره قاجار مطالعه موردی اصفهان
  • بررسی اثر ضد میکروبی اسانس گیاه اسطوخودوس و دو باکتری پروبیوتیک Lactobacillus casei و Sacharomyces bulardii بر باکتریهای عامل مسمومیت غذایی و بررسی اثر سینرژیسمی آنها
  • کاربرد و انواع فاژها به عنوان درمان جایگزین
  • متابولیت های مفید برای مغز از دنیای میکروسکپی
  • مروری بر نقش درمانی فراورده های زنبورعسل در تاریخ
  • عملکرد پروبیوتیک ها در مدیریت بیماری های پریودنتال
  • تجاری سازی محصولات فاژ یک دریچه به فرصتهای جدید
  • نقش داروهای گیاهی و گونه‌های فعال اکسیژن در درمان سرطان
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]