پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات كنگره بين المللي فرآورده‌هاي طبيعي شفابخش
  4. مقاله بررسی پویایی برخی از باکتری های بیماری زا در طول تولید سرکه سیب
عنوان رویداد : كنگره بين المللي فرآورده‌هاي طبيعي شفابخش
تاریخ برگزاری : 01 ارديبهشت ماه 1402

بررسی پویایی برخی از باکتری های بیماری زا در طول تولید سرکه سیب

Exploring the dynamics of some pathogenic bacteria during apple cider vinegar production
نویسندگان :

فاطمه طاحونه ( دانشگاه اصفهان ) , رسول شفیعی ( دانشگاه اصفهان )

دانلود فایل   

چکیده

In Iran a large quantity of apple cider vinegar is produced annually by traditional methods however the presence of some important pathogenic bacteria such as spore-forming bacteria and Enterobacteriaceae during different production steps has not been investigated yet. In addition there is still no deep insight into the effect of physicochemical conditions on the dynamics of pathogenic bacteria during apple cider vinegar production.

کليدواژه ها

Apple cider vinegar Enterobacteriaceae Microbiota Population dynamics

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
رسول شفیعی , 1402 , بررسی پویایی برخی از باکتری های بیماری زا در طول تولید سرکه سیب , كنگره بين المللي فرآورده‌هاي طبيعي شفابخش

برگرفته از رویداد



كنگره بين المللي فرآورده‌هاي طبيعي شفابخش
تاریخ برگزاری : 01 ارديبهشت ماه 1402


دیگر مقالات این رویداد

  • مفهوم درمان و شفا از گذشته تا امروز
  • Allium akaka مروری بر خصوصیات فیتوشیمیایی و کاربردهای دارویی سنتی آن در ایران
  • سنتز سبز نانوذرت نقره توسط عصاره آبی گیاه سعد کوفی
  • نقش درمانی جینجرنون A به عنوان یک مکمل گیاهی در سرطان و بیماری های مختلف
  • تجاری سازی محصولات فاژ یک دریچه به فرصتهای جدید
  • معرفی نسخه خطی کحّالی و جراحی(تشخیص و درمان بیماری های چشم) در دوره صفوی
  • اثرات ضد باکتریایی عصاره عناب بر علیه استافیلوکوکوس اورئوس
  • مروری بر نقش درمانی فراورده های زنبورعسل در تاریخ
  • اثر گیاه بارهنگ بر روی ترمیم زخم-یک مطالعه مروری
  • نقش عصاره گیاه گوارانا در درمان سرطان
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]