بررسی پویایی برخی از باکتری های بیماری زا در طول تولید سرکه سیب
Exploring the dynamics of some pathogenic bacteria during apple cider vinegar production
نویسندگان :
فاطمه طاحونه ( دانشگاه اصفهان ) , رسول شفیعی ( دانشگاه اصفهان )
چکیده
In Iran a large quantity of apple cider vinegar is produced annually by traditional methods however the presence of some important pathogenic bacteria such as spore-forming bacteria and Enterobacteriaceae during different production steps has not been investigated yet. In addition there is still no deep insight into the effect of physicochemical conditions on the dynamics of pathogenic bacteria during apple cider vinegar production.کليدواژه ها
Apple cider vinegar Enterobacteriaceae Microbiota Population dynamicsکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رسول شفیعی , 1402 , بررسی پویایی برخی از باکتری های بیماری زا در طول تولید سرکه سیب , كنگره بين المللي فرآوردههاي طبيعي شفابخش
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.