پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات كنگره بين المللي فرآورده‌هاي طبيعي شفابخش
  4. مقاله گداخته اصفهان، معجون و کاربرد آن در طب سنتی
عنوان رویداد : كنگره بين المللي فرآورده‌هاي طبيعي شفابخش
تاریخ برگزاری : 01 ارديبهشت ماه 1402

گداخته اصفهان، معجون و کاربرد آن در طب سنتی

Isfhana’s Godakhteh the Concoction and its Use in Traditional Medicine
نویسندگان :

محمد مظاهری ( دانشگاه علوم پزشکی ) , فرزانه کمایی ( مرکز بهداشت شهرضا ) , بهنام یوسفی ( مرکز پژوهش و تحقیقات آسپیان دارو. )

دانلود فایل   

چکیده

بیان مسئله نوعی معجون که به صورت گرم سرو می شود، از ترکیب مغزهای آسیاب شده و آناکاردیوم اوکسیدنتال تهیه می شود. از آنجایی که این گیاه برای کمردرد بسیار مفید است به آن قرص کمردرد می گویند. که برای تاثیر بهتر باید همزمان مصرف شوند. برای خانم هایی که تازه زایمان کرده اند مناسب است و برای تقویت استخوان ها بسیار مناسب است. طبع گرمی دارد که مانند مذاب درون بدن گرما ایجاد می کند و درد را تسکین می دهد. هدف و روش تحقیق ادویه گداخته از ترکیب ادویه های گرم مانند زنجبیل، دارچین، زعفران، هل و ... تهیه می شود و خواص زیادی برای بدن انسان دارد. ادویه گداخته یکی از گرم ترین مواد ادویه جات است. این ادویه به عنوان غذای اصفهانی و بیشتر برای تقویت افراد با بنیه کم بدنی و زنان باردار و زنان تازه زایمان شده طبخ می شود. استفاده از ادویه های قدیمی به دلیل طعم، عطر و ترکیبات غنی آن تاثیر زیادی دارد. یافته‌ها و نتیجه‌گیری مطالعات نشان داده‌اند که گداخته برای افزایش قدرت جنسی و رفع ضعف جنسی بسیار مفید است. پشتوانه علمی این موضوع بیشتر طب سنتی است و متخصصان طب سنتی از دیرباز برای درمان ناتوانی جنسی از عسل و خرما استفاده می کنند. در سال 1385 پژوهشگران دانشگاه شیراز با بررسی تأثیر مخلوط خرما با گداخته و شیره آن بر عملکرد جنسی دریافتند که مقدار بالای استرادیول و فلاونوئیدهای موجود در خرما باعث افزایش تعداد اسپرم و تحریک جنسی می شود.

کليدواژه ها

کلیدواژه ها طب سنتی، گداخته، طب، معجون

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
فرزانه کمایی , 1402 , گداخته اصفهان، معجون و کاربرد آن در طب سنتی , كنگره بين المللي فرآورده‌هاي طبيعي شفابخش

برگرفته از رویداد



كنگره بين المللي فرآورده‌هاي طبيعي شفابخش
تاریخ برگزاری : 01 ارديبهشت ماه 1402


دیگر مقالات این رویداد

  • تحلیل اهمیت و مصارف گیاه دارویی زیره سبز تحلیل اهمیت و مصارف گیاه دارویی زیره سبز
  • مروری بر صنعت پروبیوتیک در ایران
  • استخراج آنتوسیانین از زرشک و بررسی اثر ضد باکتریایی آن بر باکتری های گرم مثبت و منفی
  • بررسی اثر ضد میکروبی اسانس گیاه اسطوخودوس و دو باکتری پروبیوتیک Lactobacillus casei و Sacharomyces bulardii بر باکتریهای عامل مسمومیت غذایی و بررسی اثر سینرژیسمی آنها
  • مقدمه ای بر تاثیر مشتقات زنجبیل بر روی COVID-19
  • Evaluation of foliar application of salicylic acid on quantity and quality of Cynara scolymus as a medicinal source
  • نقش محصولات طبیعی و رویکردهای هدفمند در درمان تومورهای جامد
  • غنی سازی شیر پس چرخ با ویتامین ب۱۲ توسط امولسیون دوگانه با کمک اولتراسوند
  • بهبود سمیت تخمدانی ناشی از آرسنیک با تجویز VenoVine® (عصاره Vitis vinifera L).
  • معرفی روش های ساخت ترکیبات دارویی در طب سنتی ایرانی
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]