تاثیر شیرین کننده های جایگزین ساکارز بر روی ویژگیهای شکلات و شیرینی
Effect of Sucrose Replacement Sweeteners on Chocolate and Confectionery Characteristics
نویسندگان :
مریم شمشیرساز ( دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی ساری )
کليدواژه ها
شیرین کننده، جایگزین ساکارز، شکلات، شیرینیکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مریم شمشیرساز , 1398 , تاثیر شیرین کننده های جایگزین ساکارز بر روی ویژگیهای شکلات و شیرینی , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.