پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
  4. مقاله بررسی تأثیر فرآیند برشته شدن بر ارزش غذایی لوبیای کاکائو
عنوان رویداد : شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
تاریخ برگزاری : 29 اسفند ماه 1398

بررسی تأثیر فرآیند برشته شدن بر ارزش غذایی لوبیای کاکائو

The effect of roasting process on the nutritional value of cocoa beans
نویسندگان :

سارا آریاپاک ( دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم داروئی )

دانلود فایل   

کليدواژه ها

: لوبیای کاکائو، برشته شدن ،ارزش غذایی، طیف سنجی جذب اتمی.

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
سارا آریاپاک , 1398 , بررسی تأثیر فرآیند برشته شدن بر ارزش غذایی لوبیای کاکائو , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي

برگرفته از رویداد



شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
تاریخ برگزاری : 29 اسفند ماه 1398


دیگر مقالات این رویداد

  • مروری بر عملکرد گیاه دارویی استویا با کاربرد کود بیولوژیک و آب شور
  • تاثيرات شیرین کننده های طبیعی برروی سرطان و دیابت
  • تأثیر قهوه و کاکائو بر عفونت های ویروسی و سیستم ایمنی
  • تاثیر قهوه بر باکتری های عامل پوسیدگی دندان
  • تاثیر کافئین بر سلامت پوست
  • قهوه قجری، نوشیدنی زهرآلود در ایران عصر قاجار
  • شیره درخت افرا به عنوان یکی از شیرین کننده های طبیعی
  • بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی جهت تعیین کیفیت شیره خرما
  • بررسی و تحلیل ورود و رواج شکلات به ایران از قاجار تا پهلوی
  • تاثیر عصاره آبی مضافتی، پیارم و زاهدی روی باکتری های استافیلوکوکوس و کلی فرم در فیله ماهی قزل آلای پرورشی نگهداری شده تحت شرایط یخچال و انجماد
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]