بررسی تأثیر فرآیند برشته شدن بر ارزش غذایی لوبیای کاکائو
The effect of roasting process on the nutritional value of cocoa beans
نویسندگان :
سارا آریاپاک ( دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم داروئی )
کليدواژه ها
: لوبیای کاکائو، برشته شدن ،ارزش غذایی، طیف سنجی جذب اتمی.کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سارا آریاپاک , 1398 , بررسی تأثیر فرآیند برشته شدن بر ارزش غذایی لوبیای کاکائو , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.