عملکرد اقتصادی و ویژگی های مورفولوژیک گیاه دارویی- صنعتی استویا تحت تاثیر نیتروکسین و محلول پاشی مخمر نان
Economical yield and morphological traits of medicinal-industrial crop (Stevia) affected by nitroxin and foliar application of bread yeast
نویسندگان :
مجید آقاعلیخانی ( دانشگاه تربیت مدرس ) , غفور امینی ( دانشگاه تربیت مدرس ) , سید علی محمد مدرس ثانوی ( دانشگاه تربیت مدرس )
کليدواژه ها
کود زیستی، شیرین کننده طبیعی، شیرین برگ، دیابتکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مجید آقاعلیخانی , 1398 , عملکرد اقتصادی و ویژگی های مورفولوژیک گیاه دارویی- صنعتی استویا تحت تاثیر نیتروکسین و محلول پاشی مخمر نان , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.