کاربرد روش های نوین در تولید شکلات فراسودمند
The use of new methods in the production of functional chocolate
نویسندگان :
بهاره بهشت آرا ( دانشگاه ازاد اسلامی ) , بهاره حاجی رستملو ( دانشگاه ازاد اسلامی )
کليدواژه ها
سلامت بخشی مواد غذایی، رؤولوژی، مواد غذایی فراسودمند، شکلات.کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بهاره حاجی رستملو , 1398 , کاربرد روش های نوین در تولید شکلات فراسودمند , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.