تاثيرات شیرین کننده های طبیعی برروی سرطان و دیابت
The effects of natural sweeteners on cancer and diabetes
نویسندگان :
منیره موسوی ( پیام نور یزد )
کليدواژه ها
سرطان، دیابت، شیرین کننده های طبیعیکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:منیره موسوی , 1398 , تاثيرات شیرین کننده های طبیعی برروی سرطان و دیابت , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.