نقش استانداردهای ملی وبین المللی در تعیین ویژگی های کیفی قهوه
The role of national and international standards in determining the qualitative properties of coffee
نویسندگان :
مژگان توفیقیان ( تولیدی )
کليدواژه ها
ویژگی های کیفی، قهوه، استانداردهای ملی و بین المللی، نوشیدنیکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مژگان توفیقیان , 1398 , نقش استانداردهای ملی وبین المللی در تعیین ویژگی های کیفی قهوه , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.