پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
  4. مقاله ارتباط مصرف قهوه و کافئین با سرطان پستان
عنوان رویداد : شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
تاریخ برگزاری : 29 اسفند ماه 1398

ارتباط مصرف قهوه و کافئین با سرطان پستان

Consumption of caffee and caffeine with breast cancer
نویسندگان :

نیلوفر زرکشان اصفهانی ( شهید اشرفی )

دانلود فایل   

کليدواژه ها

قهوه، کافئین، سرطان پستان

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
نیلوفر زرکشان اصفهانی , 1398 , ارتباط مصرف قهوه و کافئین با سرطان پستان , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي

برگرفته از رویداد



شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
تاریخ برگزاری : 29 اسفند ماه 1398


دیگر مقالات این رویداد

  • تاثيرات شیرین کننده های طبیعی برروی سرطان و دیابت
  • شکلات بدون شکر
  • شیره درخت افرا به عنوان یکی از شیرین کننده های طبیعی
  • تاثیرعصاره ی قهوه سبز بر چاقی
  • قهوه: از تاریخچه تا اثرات مثبت آن بر سلامتی
  • ارزیابی کافئین موجود در قهوه و اثرات مصرف آن بر بدن و بيماري آلزايمر(AD)
  • تاثیر قهوه بر سلامت(مزایا و مخاطرات)
  • بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی شکلات
  • مروری بر زیست شناسی، خواص، تاریخچه، تجارت و نژادهای درخت کاکائو
  • شیره گیاه .Agave L به عنوان شیرین کننده طبیعی
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]