شیره درخت افرا به عنوان یکی از شیرین کننده های طبیعی
-
نویسندگان :
آزاده اخوان ( مركز تحقيقات و آموزش كشاورزي و منابع طبيعي استان اصفهان )
کليدواژه ها
Acer، شیرین کننده طبیعی، شیره افراکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آزاده اخوان , 1398 , شیره درخت افرا به عنوان یکی از شیرین کننده های طبیعی , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.