شکلات پروبیوتیک و سرطان
probiotic chocolate and cancer
نویسندگان :
مائده نساج پور اصفهانی ( دانشگاه اصفهان- دانشکده علوم و فناوری های زیستی )
کليدواژه ها
شکلات پروبیوتیک، سرطان، پروبیوتیک، کاکائو، شکلاتکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مائده نساج پور اصفهانی , 1398 , شکلات پروبیوتیک و سرطان , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.