مروری بر زیست شناسی، خواص، تاریخچه، تجارت و نژادهای درخت کاکائو
A review of the biology, properties, history, trade, and breeds of the Cocoa tree
نویسندگان :
امیرعباس مینایی فر ( پیام نور ) , فاطمه راسخ ( پیام نور ) , سعیده دهقانپور فراشاه ( پیام نور ) , محمد حسن دشتی خویدکی ( پیام نور )
کليدواژه ها
کاکائو، زیست شناسی، مواد موثرهکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:امیرعباس مینایی فر , 1398 , مروری بر زیست شناسی، خواص، تاریخچه، تجارت و نژادهای درخت کاکائو , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.