پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
  4. مقاله بررسی مقدار و کیفیت عسل در دو نژاد زنبورعسل به منظور ترویج استفاده این فرآورده در صنعت غذا و شیرینی
عنوان رویداد : شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
تاریخ برگزاری : 29 اسفند ماه 1398

بررسی مقدار و کیفیت عسل در دو نژاد زنبورعسل به منظور ترویج استفاده این فرآورده در صنعت غذا و شیرینی

Evaluation of honey content and quality in two bee breeds to promote its use in the food and pastry industry
نویسندگان :

نوا کیانیان ( دانشگاه لرستان ) , افسانه عالی نژادیان بیدآبادی ( دانشگاه لرستان )

دانلود فایل   

کليدواژه ها

عسل.شیرین کننده. صنعت غذا. قفقازی. کارنیولان.

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
نوا کیانیان , 1398 , بررسی مقدار و کیفیت عسل در دو نژاد زنبورعسل به منظور ترویج استفاده این فرآورده در صنعت غذا و شیرینی , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي

برگرفته از رویداد



شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
تاریخ برگزاری : 29 اسفند ماه 1398


دیگر مقالات این رویداد

  • بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی شكلات شیری غنی سازی شده با آهن (فروس فومارات)
  • فرآورده های فراسودمند حاوی شکلات: پروبیوتیک، پری بیوتیک و سین بیوتیک
  • بررسی جایگاه و نقش اجتماعی و فرهنگی قهوه خانه در عصر صفویه
  • مطالعه محاسباتی بررسی اثر مهاری مولکول کافئین و متابولیت های آن ، در مقایسه با مهار کننده سنتزی ، بر روی پروتئین های ایجاد کننده آمیلوئید بتا در بیماری آلزایمر
  • تهیه پودر استاندارد اینولین از ریشه گیاه کاسنی (Chicory intybus) و شناسایی آن با فلورسانس و دستگاه MALDI و مقایسه آن با نمونه استانداردهای خارجی
  • بیماری های مهم درختان قهوه
  • نقش استانداردهای ملی وبین المللی در تعیین ویژگی های کیفی قهوه
  • بررسی گزیده کتب معاصر با موضوع شکلات، قهوه و شیرین کننده های طبیعی
  • اثر مشتقات پورین موجود در شکلات و قهوه بر بازسازی سیستم عصبی
  • تاثیر فصول مختلف بر برخی متابولیت های گیاه استویا در استان بوشهر
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]