پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
  4. مقاله تهیه پودر استاندارد اینولین از ریشه گیاه کاسنی (Chicory intybus) و شناسایی آن با فلورسانس و دستگاه MALDI و مقایسه آن با نمونه استانداردهای خارجی
عنوان رویداد : شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
تاریخ برگزاری : 29 اسفند ماه 1398

تهیه پودر استاندارد اینولین از ریشه گیاه کاسنی (Chicory intybus) و شناسایی آن با فلورسانس و دستگاه MALDI و مقایسه آن با نمونه استانداردهای خارجی

Preparation of inulin powder from the roots of Chicory intybus and its identification with fluorescent and MALDI instruments and comparison with external standard samples
نویسندگان :

مهدی مریدی فریمانی ( دانشگاه شهید بهشتی ) , الهام احمدی ( دانشگاه شهید بهشتی ) , حسن رضادوست ( دانشگاه شهید بهشتی )

دانلود فایل   

کليدواژه ها

اینولین، خالص‌سازی، کاسنی،MALDI، استاندارد، فلورسانس

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
مهدی مریدی فریمانی , 1398 , تهیه پودر استاندارد اینولین از ریشه گیاه کاسنی (Chicory intybus) و شناسایی آن با فلورسانس و دستگاه MALDI و مقایسه آن با نمونه استانداردهای خارجی , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي

برگرفته از رویداد



شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
تاریخ برگزاری : 29 اسفند ماه 1398


دیگر مقالات این رویداد

  • بررسی زیست شناسی، ترکیبات، مواد موثره و نژادهای گیاه قهوه
  • بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی شکلات و کافئین در کاهش علائم بیماری ام.اس
  • نقش آسپارتام در بروز نئوپلاسم
  • تركيبات پلي فنولي شكلات و اثرات سلامتي بخش آن ها
  • بررسی و مقایسه ابعاد بیوشیمیایی و زیستی عسل و آسپارتام.
  • بررسي عوامل موثر در توسعه عطر و طعم شكلات
  • بررسی جایگاه و نقش اجتماعی و فرهنگی قهوه خانه در عصر صفویه
  • اثرات دو شیرین کننده طبیعی استویا و عسل بر دیابت
  • مروری بر زیست شناسی، خواص، تاریخچه، تجارت و نژادهای درخت کاکائو
  • شکلات بدون شکر
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]