تهیه پودر استاندارد اینولین از ریشه گیاه کاسنی (Chicory intybus) و شناسایی آن با فلورسانس و دستگاه MALDI و مقایسه آن با نمونه استانداردهای خارجی
Preparation of inulin powder from the roots of Chicory intybus and its identification with fluorescent and MALDI instruments and comparison with external standard samples
نویسندگان :
مهدی مریدی فریمانی ( دانشگاه شهید بهشتی ) , الهام احمدی ( دانشگاه شهید بهشتی ) , حسن رضادوست ( دانشگاه شهید بهشتی )
کليدواژه ها
اینولین، خالصسازی، کاسنی،MALDI، استاندارد، فلورسانسکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مهدی مریدی فریمانی , 1398 , تهیه پودر استاندارد اینولین از ریشه گیاه کاسنی (Chicory intybus) و شناسایی آن با فلورسانس و دستگاه MALDI و مقایسه آن با نمونه استانداردهای خارجی , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.