شکلات بدون شکر
Sugar-free Chocolate
نویسندگان :
غلامرضا مصباحی ( دانشگاه شیراز - بخش علوم و صنایع غذایی )
کليدواژه ها
شکر (سوکروز)، شکلات، شیرین کننده های دارای شدت شیرینی زیاد، شیرینی، ویژگی های حسیکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:غلامرضا مصباحی , 1398 , شکلات بدون شکر , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.