تركيبات پلي فنولي شكلات و اثرات سلامتي بخش آن ها
Polyphenolic compounds of chocolate and their health benefits
نویسندگان :
سيده سميرا اصل نژاد ( گروه صنعتي نجاتي- آناتا ) , بهناز دهري دهرود ( گروه صنعتي نجاتي- آناتا ) , سعيد تهموزي ( گروه صنعتي نجاتي- آناتا )
کليدواژه ها
پلي فنول ها، آنتي اكسيدان، شكلاتکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سيده سميرا اصل نژاد , 1398 , تركيبات پلي فنولي شكلات و اثرات سلامتي بخش آن ها , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.