پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
  4. مقاله تركيبات پلي فنولي شكلات و اثرات سلامتي بخش آن ها
عنوان رویداد : شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
تاریخ برگزاری : 29 اسفند ماه 1398

تركيبات پلي فنولي شكلات و اثرات سلامتي بخش آن ها

Polyphenolic compounds of chocolate and their health benefits
نویسندگان :

سيده سميرا اصل نژاد ( گروه صنعتي نجاتي- آناتا ) , بهناز دهري دهرود ( گروه صنعتي نجاتي- آناتا ) , سعيد تهموزي ( گروه صنعتي نجاتي- آناتا )

دانلود فایل   

کليدواژه ها

پلي فنول ها، آنتي اكسيدان، شكلات

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
سيده سميرا اصل نژاد , 1398 , تركيبات پلي فنولي شكلات و اثرات سلامتي بخش آن ها , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي

برگرفته از رویداد



شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
تاریخ برگزاری : 29 اسفند ماه 1398


دیگر مقالات این رویداد

  • تاثیرات کافئین بر تکثیر فولیکول های موی انسانی و آلوپسی آندروژنیک (AGA )در شرایط آزمایشگاهی (in vitro)
  • تاثیر شیرین کننده های جایگزین ساکارز بر روی ویژگیهای شکلات و شیرینی
  • تاثیر عصاره آبی مضافتی، پیارم و زاهدی روی باکتری های استافیلوکوکوس و کلی فرم در فیله ماهی قزل آلای پرورشی نگهداری شده تحت شرایط یخچال و انجماد
  • تهیه پودر استاندارد اینولین از ریشه گیاه کاسنی (Chicory intybus) و شناسایی آن با فلورسانس و دستگاه MALDI و مقایسه آن با نمونه استانداردهای خارجی
  • شیره درخت افرا به عنوان یکی از شیرین کننده های طبیعی
  • شکلات/کاکائو، تاثيرات آن بر سلامتي بدن و بيماري ديابت
  • بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی شکلات و کافئین در کاهش علائم بیماری ام.اس
  • مروری بر انواع خواص بیولوژیکی، فیزیولوژیکی و فارماکولوژیکی کاکائو و مشتقات آن (شکلات های تلخ و سفید)
  • عسل و ارزیابی اثرات آن در التیام زخم های پوستی
  • قهوه،اثر محافظت کنندگی آن برای بیماری های تحلیل برنده ی عصبی
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]