پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
  4. مقاله چرخه زندگی گیاه قهوه با نگاهی به امکان سنجی کشت آن در ایران
عنوان رویداد : شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
تاریخ برگزاری : 29 اسفند ماه 1398

چرخه زندگی گیاه قهوه با نگاهی به امکان سنجی کشت آن در ایران

Coffee (Coffea spp.) phonological development and its cultivation possibility in Iran
نویسندگان :

فرخ دین قزلی ( مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس ) , صمد زارعی ( مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس ) , محمدمهدی انتظارمهدی ( مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس )

دانلود فایل   

کليدواژه ها

گیاهان صنعتی، قهوه، فنولوژی، زراعت

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
فرخ دین قزلی , 1398 , چرخه زندگی گیاه قهوه با نگاهی به امکان سنجی کشت آن در ایران , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي

برگرفته از رویداد



شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
تاریخ برگزاری : 29 اسفند ماه 1398


دیگر مقالات این رویداد

  • اثرات فلاوانول های قهوه بر اعمال شناختی و رفتار
  • بررسی گزیده کتب معاصر با موضوع شکلات، قهوه و شیرین کننده های طبیعی
  • گیاه خرنوب Ceratonia siliqua بعنوان یک شیرین کننده طبیعی و سایرکاربردها
  • تاثیر عصاره آبی مضافتی، پیارم و زاهدی روی باکتری های استافیلوکوکوس و کلی فرم در فیله ماهی قزل آلای پرورشی نگهداری شده تحت شرایط یخچال و انجماد
  • بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی شكلات شیری غنی سازی شده با آهن (فروس فومارات)
  • شیره درخت افرا به عنوان یکی از شیرین کننده های طبیعی
  • مروری بر شیرین کننده ها و نقش آن درفعالیت بدنی و ورزش
  • تاثیر محلول پاشی مخمر Saccharomyces cerevisiaeو کود زیستی نیتروکسین برفعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی، ترکیبات فنولی و قندهای محلول استویا
  • اثرات دو شیرین کننده طبیعی استویا و عسل بر دیابت
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]