میزان آشنایی کارمندان از جایگزین های طبیعی برای ساکارز
Staff familiarity with natural alternatives to sucrose
نویسندگان :
منصوره قوام ( دانشگاه کاشان )
کليدواژه ها
آگاهی، مردم، آران و بیدگل، دیابت، شکر.کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:منصوره قوام , 1398 , میزان آشنایی کارمندان از جایگزین های طبیعی برای ساکارز , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.