تاثیر قهوه بر باکتری های عامل پوسیدگی دندان
Effect of Coffee on Tooth Decay Bacteria
نویسندگان :
مهسا سرائیان ( دانشگاه اصفهان ) , محمدمهدی دوست محمدی ( دانشگاه اصفهان ) , فرشید پورحسین مجارشین ( دانشگاه اصفهان )
کليدواژه ها
Streptococcus mutans ، پلاک دندان، پوسیدگی دندانکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فرشید پورحسین مجارشین , 1398 , تاثیر قهوه بر باکتری های عامل پوسیدگی دندان , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.