نحوه فرآیند تولید شکلات
How to make chocolate
نویسندگان :
مسعود دانش پژوه ( دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران ) , نرگس حاجی عبدالرحیم خباز ( دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی )
کليدواژه ها
شکلات ، کره کاکائو ، صنعت شکلاتکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مسعود دانش پژوه , 1398 , نحوه فرآیند تولید شکلات , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.