بررسي عوامل موثر در توسعه عطر و طعم شكلات
Investigation of factors affecting the development of chocolate flavor
نویسندگان :
سيده الهام موسوي كلجاهي ( گروه صنعتي نجاتي (آناتا) ) , امیر بابایی صدر ( گروه صنعتی نجاتی (آناتا) )
کليدواژه ها
پيرازين، شكلات، عطر و طعمکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سيده الهام موسوي كلجاهي , 1398 , بررسي عوامل موثر در توسعه عطر و طعم شكلات , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.