«دِشو» شیرینکنندۀ طبیعی در مازندران (مطالعه موردی روستای پاچی از توابع شهرستان ساری)
Dešo Natural sweetener in Mazandaran (Case Study of Pachi Village from Sari Province’s Environs)
نویسندگان :
اعظم خورشیدی ( دانشگاه گیلان )
کليدواژه ها
دِشو، روستای پاچی، شیرینکنندۀ طبیعی، مازندرانکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اعظم خورشیدی , 1398 , «دِشو» شیرینکنندۀ طبیعی در مازندران (مطالعه موردی روستای پاچی از توابع شهرستان ساری) , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.