مروری بر تأثیرات کاکائو و قهوه و محصولات پروبیوتیک آن ها بر عملکرد مغز افراد مسن و بیماران آلزایمری
A Review of the Effects of Cocoa and Coffee and Their Probiotic Products on the Brain Function of the Elderly and Alzheimer"s Patients
نویسندگان :
امیرحسین حاجی علی عسگری ( دانشگاه اصفهان ) , علیرضا شکرالهی ( دانشگاه اصفهان )
کليدواژه ها
کاکائو،قهوه،بیماری آلزایمر،پروبیوتیک،عملکرد مغزکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:علیرضا شکرالهی , 1398 , مروری بر تأثیرات کاکائو و قهوه و محصولات پروبیوتیک آن ها بر عملکرد مغز افراد مسن و بیماران آلزایمری , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.