تخمير ميکروبي کاکائو و تاثير آن در فرآورده نهايي
Microbial fermentation of cocoa and its effect on the final product
نویسندگان :
حمیدرضا حق رنجبر ( دانشگاه اصفهان ) , حامد امینی ( دانشگاه اصفهان ) , افروزالسادات حسینی ابری ( دانشگاه اصفهان ) , محمد ربانی خوراسگانی ( دانشگاه اصفهان )
کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:افروزالسادات حسینی ابری , 1398 , تخمير ميکروبي کاکائو و تاثير آن در فرآورده نهايي , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.