ارزیابی شاخص های تعیین کننده کیفیت قهوه تولید داخل و فرآوردههای وارداتی آن در استان اصفهان
Evaluation and Indicators of the Quality for Domestic and Imported Coffee Products in Isfahan city
نویسندگان :
فرزانه اوحدی ( دانشگاه اصفهان ) , مریم خجسته ( معاونت غذا و دارو ) , دکتر مهدی تقوایی ( معاونت غذا و دارو ) , الهام جهانمرد ( معاونت غذا و دارو ) , نرجس رحیمی ( معاونت غذا و دارو )
کليدواژه ها
استاندارد ملی قهوه ، اورگانولپتیک، فیزیکوشیمیاییکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فرزانه اوحدی , 1398 , ارزیابی شاخص های تعیین کننده کیفیت قهوه تولید داخل و فرآوردههای وارداتی آن در استان اصفهان , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.