بررسی شکلات های پری بیوتیک و پروبیوتیک عملکردی
Prebiotic and probiotic chocolates: A review on functional properties
نویسندگان :
عفت عبادی ( دانشگاه اصفهان ) , رسول شفیعی ( دانشگاه اصفهان )
کليدواژه ها
شکلات عملکردی، پری بیوتیک، پروبیوتیککد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رسول شفیعی , 1398 , بررسی شکلات های پری بیوتیک و پروبیوتیک عملکردی , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.