استویا ، اثرات آن بر سلامتی و خاصیت آنتی اکسیدانی آن
Stevia, its effects on health and its antioxidant properties
نویسندگان :
جواد یغموریان خوجینی ( دانشگاه اصفهان ) , سید مرتضی جوادی راد ( دانشگاه اصفهان ) , نگار خلیلی ( دانشگاه الزهرا تهران )
کليدواژه ها
استویا، ،آنتی اکسیدان ، گلیکوزید ، رادیکال آزاد ، شیرین کننده طبیعیکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جواد یغموریان خوجینی , 1398 , استویا ، اثرات آن بر سلامتی و خاصیت آنتی اکسیدانی آن , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.