ارزیابی کافئین موجود در قهوه و اثرات مصرف آن بر بدن و بيماري آلزايمر(AD)
Evaluation of caffeine in coffee and its effects on body and Alzheimer"s disease (AD)
نویسندگان :
جواد یغموریان خوجینی ( دانشگاه اصفهان ) , سید مرتضی جوادی راد ( دانشگاه اصفهان )
کليدواژه ها
کافئین، قهوه، آلزایمر، بیماری عصبی، مکانیسم ها، دوزکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جواد یغموریان خوجینی , 1398 , ارزیابی کافئین موجود در قهوه و اثرات مصرف آن بر بدن و بيماري آلزايمر(AD) , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.