اثرات دو شیرین کننده طبیعی استویا و عسل بر دیابت
Effects of two natural sweeteners Stevia and Honey on diabetes
نویسندگان :
فرشته قاسمی ( دانشگاه صنعتی اصفهان ) , صبیحه سلیمانیان زاد ( دانشگاه صنعتی اصفهان )
کليدواژه ها
دیابت، شیرین کننده های طبیعی، شکر، عسل و استویاکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فرشته قاسمی , 1398 , اثرات دو شیرین کننده طبیعی استویا و عسل بر دیابت , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.