قهوه: از تاریخچه تا اثرات مثبت آن بر سلامتی
Coffee: From history to its positive effects on health
نویسندگان :
مرضیه اکبری ( دانشگاه علوم پزشکی کاشان ) , شکوفه اکبری ( شبکه بهداشت و درمان شهرستان بروجن )
کليدواژه ها
قهوه، کافئین، تاریخچه، خواص آنتی اکسیدان، بیماری هاکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مرضیه اکبری , 1398 , قهوه: از تاریخچه تا اثرات مثبت آن بر سلامتی , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.