بررسی پروتئینهای شیرین کننده به عنوان جایگزین ساکاروز
Investigation of the sweet proteins as potential replacements for sucrose
نویسندگان :
سیده شهربانو جعفری ( دانشگاه اصفهان ) , رحمان امام زاده ( دانشگاه اصفهان ) , محبوبه نظری ( مرکز تحقیق ابن سینا )
کليدواژه ها
جایگرین های ساکاروز، کم کالری، شیرین کننده های پروتئینیکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سیده شهربانو جعفری , 1398 , بررسی پروتئینهای شیرین کننده به عنوان جایگزین ساکاروز , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.