شیره گیاه .Agave L به عنوان شیرین کننده طبیعی
Plant juice Agave L. as a natural sweetener
نویسندگان :
حميدرضا شاه زيدي ( دانشگاه اصفهان ) , علی باقری ( دانشگاه اصفهان )
کليدواژه ها
آگاو، شیرین کننده طبیعی، دیابتکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حميدرضا شاه زيدي , 1398 , شیره گیاه .Agave L به عنوان شیرین کننده طبیعی , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.