بررسي روش هاي توليد شكلات هاي مقاوم در برابر حرارت
Investigation of methods of production of heat resistant chocolates
نویسندگان :
امير بابايي صدر ( گروه صنعتي نجاتي (آناتا) ) , سیده الهام موسوی کلجاهی ( گروه صنعتی نجاتی (آناتا) )
کليدواژه ها
شكلات، مقاومت حرارتي، شبكه قندي، پليمر، نقطه ذوب.کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سیده الهام موسوی کلجاهی , 1398 , بررسي روش هاي توليد شكلات هاي مقاوم در برابر حرارت , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.